Hulp nodig of vragen? Je krijgt binnen 48 uur reactie.

Voorbeeld cv helpt je op weg: meer effect met je cv

Schrijvensollicitatiebrief.nl heeft een voorbeeld cv voor je opgesteld, om je naast de voorbeeld sollicitatiebrief ook verder op weg te helpen met je cv. Dit voorbeeld cv is gemaakt op basis van de meest gekozen uitwerking: het a-chronologisch cv. Je kunt hieruit halen van welke informatie je curriculum vitae voorzien moet zijn.

Belangrijk is om je cv kort en duidelijk te houden, want uit de praktijk blijkt dat een cv van drie kantjes en lappen tekst bij voorbaat al minder goed gelezen wordt, puur vanwege de onaantrekkelijke presentatie voor het oog. Vandaar ook het belang van vormgeving van je cv. Dit voorbeeld cv is overigens het type 'standaard cv'. Wij kunnen voor jou een mooie, onderscheidende cv maken.

cv-voorbeeld-curriculum-vitae-2016.jpeg

Pluspunten van dit voorbeeld cv

Waarom is dit cv een goed voorbeeld? Qua inhoud van het cv staat er kort en duidelijk welke ervaring en kwaliteiten deze persoon heeft. Bovendien komt in dit voorbeeld cv de uitgebreide interesse in geschiedenis naar voren, namelijk dankzij het benoemen van de studie en cursus archeologie. Verder worden in dit voorbeeld cv de ervaring en bijbehorende taken als docent goed benoemd en komt de sollicitant naar voren als een sociaal persoon (voetballen en afspreken met vrienden).
 

Voorbeeld cv toont de basis: het kan veel origineler

Schrijvensollicitatiebrief.nl laat met bovenstaand voorbeeld cv de basis van een goede cv zien. Echter, het mooiste is natuurlijk als je een cv hebt die zowel inhoudelijk als qua opmaak in het oog springt. Aan de hand van jouw cv, kunnen we desgewenst een cv metamorfose verzorgen, met een nieuwe curriculum vitae, die overzichtelijk en onderscheidend is.

Het voorbeeld cv op deze pagina laat dus lang niet de beste mogelijkheden zien. Nieuwsgierig? Neem gerust contact op en vraag wat we voor jouw cv kunnen betekenen. Wie weet heb je binnenkort een cv in handen, waarbij bovenstaand voorbeeld cv bij wijze van spreken een lachtertje is.
 

Het voorbeeld cv kan dus nog beter en opvallender! Schrijvensollicitatiebrief.nl biedt je hulp bij je cv, zodat je uitblinkt met dit belangrijke A4-tje.

De kracht van Schrijvensollicitatiebrief.nl
  • Persoonlijke aanpak: brief is 100% maatwerk
  • Snelle levering van je brief of cv: 2 werkdagen
  • Geeft je gratis extra tips mee
  • Biedt je hulp bij je sollicitatiebrief én cv
  • Maakt je brief en cv onderscheidend
  • Al ruim 500 mensen gingen je voor

Informatie aanvragen?

Wil je meer informatie? Of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Schrijvensollicitatiebrief.nl te bieden heeft?

Neem contact met ons op